Hemma.

Publicerad 2012-09-30 22:25:00 i Allmänt,

Jag ligger i soffan med fötterna under en filt. My ligger i andra ändan på en fin vit stickad pläd som hon blivit kär i. Det luktar nymålat trä och de enda ljuden som hörs är diskmaskinen och Mys små snarkningar. Pelle saknas tyvärr men snart sätter han nyckeln i låset. Idag är jag sådär extra tacksam för alla fina vi har i våra liv. Och tacksam för att vi har varandra. Imorgon blir vi också av med lägenheten. Min fina lägenhet som jag vuxit så mycket i under fem år. Men nu är vi hemma. Underbara känsla. (och imorrn lovar jag att uppdatera med massa bilder från våran renovering).

Förlåt.

Publicerad 2012-09-28 17:40:56 i Allmänt,

Och så ber jag om ursäkt för den kassa uppdatering. Men statusuppdatering är väl: vi har slipat alla lister i matsalen, grundmålat portalen (den var högblank svart, ska självfallet bli vit) sen har vi målat väggarna i den finaste vit som finns; Dahlia vit. Vilken skillnad det blev! Tyckte väggarna var ganska vita men lite smutsiga innan vi började måla, men jäklar vilken skillnad det blev! Jippi! Men jag återkommer med bilder imorrn eller söndag, kram på er!

Wawawiwa.

Publicerad 2012-09-28 17:37:48 i Allmänt,

Jag dog lite när jag såg den här fotöljen, och priset var ju faktiskt helt ok. Den skulle passa perfekt här i ett hörn i vardagsrummet. Ska nog ta att övertala karln lite. Och nu ska jag snart åka och jobba natt, blä. Men imorrn tänker jag bara sova några timmar när jag kommer hem för sen vill jag ha helg :)
 
 
Från märket April. 

Fiskben.

Publicerad 2012-09-25 12:52:00 i Allmänt,

Hela övervåningen har fiskbensparkett, eller ja, förutom ett av rummen där det är nån snuskig plastmatta än så länge. Och planen var ju att ha kvar fiskbensparketten överallt och slipa upp den. Men tyvärr såg vi på tillträdesdagen att i ena rummet så är fiskbensparketten skarvad med nån annan fyrkantig parkett, så det blir till att lägga nytt golv där eller eventuellt en mysig heltäckningsmatta. Men Holmströms Golv har iallafall nu igår och idag slipat och lackat det golvet som faktiskt ska vara kvar. Och vilken skillnad det blir! Golvet var väldigt slitet innan och vid balkongdörren var det som bruntgrått och nästan fuktskadat för man säkert gått in och ut med blöta skor och haft dörren öppen när det regnat. Detta är som bortblåst! Det är som en ny parkett ligger på övervåningen och inte speciellt dyrt kommer det bli heller, väl värt pengarna! Några dagar tar det för att torka men sen till helgen kan vi börja med övervåningen (om vardagsrummet nu kommer hinna bli klart, hmm, varför tar allting så mycket längre tid än vad man tror och vill?). Så såhär såg det ut under gårdagen på övervåningen... Det ljusa delarna av golvet är nyslipat men obehandlat. Så det färdiga golvet blir lite mörkare men inte lika mörkt och slitet som innan.
 
 
 

Det bästa som hänt.

Publicerad 2012-09-25 12:46:36 i Allmänt,

Eller kanske det näst bästa. Det bästa som hänt är ju att jag träffat Per.
Vet egentligen inte vart jag ska börja. Förutom att säga att jag är så stolt. Stolt och rörd. Stolt över att ha den finaste killen i mitt liv som är så duktig och han ha rent ut sagt jobbat häcken av sig med flytten, renovering och trädgården. Och sen rörd över att han just är min och är så fin, och att vi har så underbara föräldrar och familj.
Den där magskänslan som jag skrev om häromdagen, den hänger kvar. Det pirrar och spritter och jag är lite hög på livet just nu (även om jag är så trött så jag skulle kunna somna ståendes ;) ). Men jag tänkte lägga upp lite bilder och förklara vad som hänt senaste dagarna. (jag är medveten om att det är vita "spökfläckar" lite överallt i vissa bilder, märkte efter halva helgen att linsen var smutsig, haha)
 
Välkomna hem till familjen Hjerpe/Elisson. 
 
Fullerövägen 27
 
 
 
 
 
 

Utkast: Sep. 23, 2012

Publicerad 2012-09-23 20:41:33 i Allmänt,

Finns ingen rubrik i världen som kan beskriva lyckan just nu. Jag och per ligger i soffan med my i knät och läser en varsin tidning och det är knäpptyst i vårat hus. VÅRAT hus. Med massa mysiga tända ljus runt omkring. Tänkte bara informera om att vi njuter och jobbar på med huset som attans, och så har vi inge Internet så det kommer vara tyst här ett tag, men sen kommer det massa bilder :) kram så länge!

Förberedelser.

Publicerad 2012-09-20 16:17:58 i Allmänt,

Mina förberedelser inför husflytten imorrn ser ut såhär... Hmm, kanske inte den mest effektiva när vi har massa kvar att göra, men jag har inte riktigt fått "arslet ur vagnen" idag och vet inte riktigt vart jag ska börja med småpysslet som är kvar. Det är lite svårt med bara en användbar handled och när jag är så kort att börja skruva ner lampor och gardinstänger.... Nu ska jag hem till mamma och pappa för lite mat! 
 

Underbara magkänsla.

Publicerad 2012-09-19 19:59:26 i Allmänt,

Att få nyckeln i sin hand. Sätta den i låset till den där sjukt vackra gula dörren på baksidan. Öppna dörren och mötas av ett tomt nystädat hus som ger den där magkänslan som liknar en virvelvind. Det har vi varit med om idag, för idag har vi städbesiktigat huset! Aaaaaah iiiiiiiiiih oooooooh! Kan inte annat än skratta och klappa händerna och känna mig som ett barn på skolavslutning. Underbara hus, VÅRT hus, och på fredag kl 10.00 är du vårt på riktigt. (men fan vad stort det är, hahah)

Vackraste Elefanten.

Publicerad 2012-09-18 18:35:54 i Allmänt,

Josef Frank eller Estrid Ericson har designat ett jättefint mönster för Svenskt Tenn. Så jag köpte några presenter till oss till huset. Fina underlägg till fina matsalsbordet! Det blir nog en kudde också.... :)lir
 
 

Just ja!

Publicerad 2012-09-17 20:08:30 i Allmänt,

Glömde säga, nytt utseende här snart, mycket mycket finare än den där tråkiga trasmattan... Och ni som känner mig, vet att den nya designen kommer innehålla....... UGGLOR!

åh.

Publicerad 2012-09-17 20:07:23 i Allmänt,

Tänk att man nästan får lite ångest när man inte kikar in här lika ofta. Men just nu är det mycket flytt i huvudet. Herre gud, jag har nästan trott att jag varit psykiskt sjuk sista dagarna för jag har drömt dom knäppaste drömmarna om huset, usch! Men det kommer bli så bra, 4 dagar kvar! Man kan ju inte annat än SKRIIIIIIIKA haha! Vi och min mamma och pappa var på Tomtits igår och kollade på Body World utställningen, riktigt spännande! Det är riktiga kroppar som dom "konserverat" med hjälp av plastifiering. Mycket intressant! Hittade lite fina krukor i restaurangen där, gjorda av typ kaffe eller korvburkar. Det ska nog kunna fixas till huset också! 
Återkommer när tid och inspiration finns ;)






Flyttkaos.

Publicerad 2012-09-15 15:24:32 i Allmänt,

Idag har vi rensat, packat, slängt, sorterat. Pju! Än så länge har vi packat 30 flyttkartonger och i källaren har vi säkert 10 sen tidigare. Säkert 10 kassar är också packade. Men nu är det nästan bara dom stora möblerna kvar och sen ta ner lampor och gardinstänger. Men den som väntar på nått gott.. Gjorde lite chokladbollar för att tanka på ny energi. Mums!
 



Stomme.

Publicerad 2012-09-14 11:57:06 i Allmänt,

Jag har fastnat för metallstommar till lampor. Alltså avskalade lampor. Går ju egentligen att köpa en vanlig lampskärm och skala av tyget. Men nu finns det många i butik som redan är färdig "skalade".
 






 
Lagerhaus och village.

Winter.

Publicerad 2012-09-14 11:49:07 i Allmänt,

 
 
Jag har köpt på mig massor av omaka zinkkrukor på olika loppisar, ikea etc. Längtar så mycket efter att åka och köpa ljung och såna där vinterblommor som ser ut som kålhuvuden. Kommer bli så fint längs våran trapp med lite lyktor. Och vet ni, nu äre bara en vecka kvar tills vi får huset :)

Kontraster.

Publicerad 2012-09-12 21:13:00 i Allmänt,

Stora fönster med spröjs, breda fönsterbrädor, rejäla lister runt dörrar, och gärna golvlister som går högt upp på väggen (eller t.om pärlspont i vissa fall). Allt detta i vitt. I kontrast mot en mörk vägg. En svart eller en mörkgrå vägg. Det är sånt där som får mitt hjärta att klappa lite extra. Det blir ett mjukare lugn med någon mörk vägg som bryter av mot allt det ljusa. Vi måste bara komma på vart i huset det kan passa med ett mörkare hörn. 
 






Boligmagasinet.dk Skönahem.se Stadshem.se Theresesennerholtshop.se

Another shade of White.

Publicerad 2012-09-12 21:09:14 i Allmänt,

Vit är också en färg. Och det krånglar ju såklart till saker och ting. När man ska ha vitt i nästan hela huset förutom nån fondvägg här och där, så gäller det liksom att man prickar in rätt vit. Dahlia vit, ja ni hör ju, låter lagom härligt och harmoniskt. Så det blev det.

Herr Budget.

Publicerad 2012-09-11 22:50:14 i Allmänt,

Vi är ju självklart två i detta förhållande och husköp, och naturligtvis är vi ju inte helt lika varandra. Jag är nog fröken "köperalltsomärfint" och Per är nog herr prismedveten. Så imorrn ska vi till Rusta och köpa billiga OCH snygga arbetskläder. Två i ett, kan inte bli bättre :)

Börjar på B.

Publicerad 2012-09-11 17:13:25 i Allmänt,

Gissa vilket blocketfynd Pelle var och hämta åt oss idag? Den ligger just nu i en kartong i hallen men alldeles alldeles snart kommer den hänga i vårat hus.
 


Dör lite.

Publicerad 2012-09-10 20:28:38 i Allmänt,

Bilder säger mer än tusen ord. Sparas rakt i min lilla inspirationsmapp i huvudet (och i Ipaden).


Bilder lånade från Tant Johanna som ska sälja sin underbara pärla!

Eventful satisfaction.

Publicerad 2012-09-10 20:21:38 i Allmänt,

Den här helgen var väldigt händelserik och gick i ett raskt tempo. Kajplats 9 med sådär god mat så man nästan storknar, och i början av middagen märker vi att Mamma sitter 2 meter ifrån oss, haha, vilket härligt sammanträffande! Lördagen fortsatte med kräftskiva som var lika spännande den! Härliga vänner, massa slaffsande och slurpande och sen den traditionsenliga "whip my hair" så helgen avslutades med lite lätt nackspärr på söndagen. (Och veckan började med en totalmisslyckad svampplockning). 










Turquoise/Veal.

Publicerad 2012-09-08 11:20:38 i Allmänt,

Jag har helt hängt upp mig på någon turkos vägg. Turkos passar väldigt bra till svartvitt randigt eller rutigt så jag tror det får bli en sån färg på en av väggarna i köket. Resten av huset blir nog väldigt neutralt. 


Bilder från Sköna hem, Hemnet, Decorpad.

Ethnic.

Publicerad 2012-09-06 21:08:55 i Allmänt,

Varje blogg just nu består av massa fina olika Etniska mönster på kuddar, mattor och plädar. Love it!
 

Hästar hit och dit.

Publicerad 2012-09-06 20:41:51 i Allmänt,

Det är inte bara funderingar högt och lågt om vad man ska ha för bredband (adsl eller gräva in stadsnät?), vilket elavtal som är bäst, hur man ska få den lägsta möjliga bolåne räntan, vilken tapet på vilken vägg, vilka takläggare, när vi ska klippa ner häcken för att den ska bli tätare (i höst eller vår, och hur lågt ska vi klippa den?) med mera med mera. Utan nu funderas det också på vilken gräsklippare vi ska ha. Ja, jag vet, vilka jävla vuxenpoäng, ni hör ju, vi sitter hemma en torsdag kväll framför tvn och käkar tortellinigratäng och diskuterar GRÄSKLIPPARE. Tydligen kan dom också ha olika hästkrafter och drivmedel och bla bla bla. Haha. Men det är ju faktiskt rätt kul, att bestämma massa och komma överens över saker som har med vårt hus att göra. VÅRT HUS! Det är ju helt sjukt, helt sjukt underbart! I flera månaders tid har vi gått som på små moln, nykära i vårt hus, och bara längtat. Men snart är det dags. Två. Veckor. Kvar! Iiiiiiiiiiiiiiiiii! 

Glömsk.

Publicerad 2012-09-06 17:06:03 i Allmänt,

Jag har redan glömt hur besviken jag blir är jag försöker måla nått. Ni vet, när man har en riktigt färgglad och häftig ide och man är hur taggad som helst och redan från början känner man hmm nee det här blir nog inge bra men man trycker bort tankarna och fortsätter ändå, och sen när man är klar tänker man "fy fan vad fult" och så blir man bara irriterad och slänger skiten. Men som sagt, jag har nog redan glömt det för jag tänkte ge mig på en tavla idag och hoppas den blir fin. OBS! Med reservation för att det skiter sig ;) förresten så är min kära vän Moa en hejjare på att måla, ska fråga om jag får lägga ut en bild på hennes underbart fina tavla här!

Vackra hem i ljusa pasteller.

Publicerad 2012-09-05 21:28:58 i Allmänt,

Hittade en väldigt vackert hem i mycket vitt med lite svart och ljusa pasteller. Lite den känslan fast inte lika vitt vill vi nog ha hemma. Ganska mjukt men inte för gammalt och inte för nytt. Inte heller det där avskalade skandinaviska stilen, och inte för mycket lull-lull heller. Hmm, vi får se vart det slutar helt enkelt. Men det här hemmet nedanför från Norge, där skulle jag gärna kunna bo. Tänk att ha ett sånt där fint pysselrum!
 



Alla fina bilder lånade från http://lystadsvingen.blogspot.se/.

Sådär äckligt fyndiga och kreativa människor.

Publicerad 2012-09-05 21:07:07 i Allmänt,

Får mig att bli imponerad samtidigt som jag blir irriterad. Jag vill också kunna ha så mycket idéer så det bara sprutar ut på papper och väggar så fort jag tar tag i en penna eller pensel! Och jag blir ofta skitirriterad när jag går in på nån blogg och ser att dom skapat nått så sjukt "jag" men det var dom som lyckades komma på det och inte jag! Haha. T.ex den här Caroline Johansson. Jag blir lite sådär "HMPF" för jag blir avis. Riktigt söta och väldigt rolig idé!
 

Alla bilder lånade från Caroline Johansson

Och äntligen...

Publicerad 2012-09-05 17:33:29 i Allmänt,

Är det hemska köksbordet sålt! Hämtas idag kl 19.00 av någon stackare från Köping som så gärna ville ha det! HA och varsegod sa jag :)
Så nu åker vi och köper nytt på Ikea och fint soffbord på Mio.

Mitt Ikea.

Publicerad 2012-09-05 17:30:54 i Allmänt,

Som jag skrev om häromdagen är jag riktigt sugen på att göra lite mer personliga grejer till huset. Ta tag i alla idéer jag har och faktiskt lyckas genomföra dom (hoppas kan man ju iallafall)! Så jag hittade en lite rolig sida på nätet med massa klisterplast för att pimpa och göra sina Ikea möbler lite mer personliga. Den heter ThisisMyIkea. Finns massor av olika designs till deras typiska Malm, Expedit; Lack, Pax, Hemnes. Och det bästa är väl att det verkar väldigt lätt. 
 
 


 
Sen kan man ju avancera lite och inspireras av en annan rolig sida som är IkeaHackers. Där lägger folk upp bilder på sina möbler dom gjort om helt från Ikea möbler. Det gäller att vara kreativ!
 
 


 

Svampplockning.

Publicerad 2012-09-04 19:59:08 i Allmänt,

Hämtade upp Martina efter jobbet så åkte vi ut mot tortuna och plocka svamp. Hittade först lite diverse diffusa svampar men sen, sen sa det bara pang! Så vi kom hem med typ 3 kg svamp var. Massa trattkantareller och sen lite vanliga gula. Det är ju helt sjukt att man kan bli så jäkla glad av att hitta svamp. Vi skrek i kör och flaxade omkring och My tyckte det var perfekt att gå bredvid och matas med blåbär av Martina.
 




Schackrutigt köksgolv.

Publicerad 2012-09-03 21:04:00 i Allmänt,

Köket i huset är ett antikvitt Ikea kök, svart granit skiva och ett beiget stavkakel. Sen är det lite krussiduller på väggarna och massa ordspråk av typen "carpe diem" och en gräslig tapet, men det ska bort bort bort! När det är borta så blir det ett väldigt fint kök kvar. Inga överskåp dock men det finns en plan att fixa det också. Och golvet som är av ek är väldigt slitet, ingen idé att försöka slipa upp det för det är nog för tunn träyta på det. Så där tänkte vi lägga nytt. Planen är ett svartvitt rutigt köksgolv. Sen gärna en lite smutsig turkos på en vägg.. Lite 70tal blir det ju men kul att kunna "balla ur" lite i nått rum... Golvet vi skall köpa är ett Marmoleum Click från Forbo. Det är gjort av linoleum som är väldigt slitstarkt. När ni hör linoleum kanske ni tänker på Fryx gamla beigeflammiga golv eller Bjurhovda skolans grönflammiga golv. Ja, alltså, det är samma material. Men i lite uppdaterad och snyggare form. Tydligen det mest slitstarka och ljuddämpande man kan ha. Och jäkligt prisvärt.
 
 
Bilder lånade från Kvänum och Forbo
 
 
 
 

Spegelblankt.

Publicerad 2012-09-03 20:40:35 i Allmänt,

Nu har jag fått en riktig rolig idé. Jag har letat efter lite saker man kan göra själv till huset. Det är bara det att jag alltid trott att jag varit väldigt pysslig och kreativ men när jag väl ska sätta igång så kör jag alltid fast. I alla fall när det kommer till målning. För ett tag sen fastnade jag för ugglor, och jag tänkte att det skulle vara jättelätt att bara sätta mig ner och rita lite häftiga ugglor med tuschpenna och sen fylla i med fina pastelliga färger. Men nejdu, det var inte riktigt min grej, jag kom liksom ingen vart. Den halvfärdiga ugglan ligger i tvskåpet och bara samlar damm. Men nånting som jag faktiskt tycker att jag kan det är spackla, slipa, måla, putsa m.m. Så nu tänkte jag satsa på att fixa en byrå, eller ett linneskåp kan man väl kalla det. Jag har i flera veckor suttit och kollat på blocket efter den perfekta 70 tals byrån som jag kan renovera upp. Den ursprungliga planen var väl att måla den i nån rolig färg, kanske tapetsera nått mönster på nån av dörrarna och byta till några fina knoppar eller handtag, men nu kom jag på en annan idé. Eller jag har väl egentligen snott idén från diverse inredningsföretag bl.a Ikea, men varför inte?
Så jag tänkte måla byrån i nån enkel och fin grundfärg, typ ljusgrå eller vitt. Och sen ska jag tag klä in dörrarna och sidorna och överdelen i spegelblank självhäftande plast. Hur fint blir inte det? På Ikeas bild nedan är ju hela byrån klädd i spegelblankt, men jag tänkte att man skulle sätta plasten typ 1-2 cm in från kanten så grundfärgen får synas lite. Jag blev alldeles tokig när jag hittade en hobbysida som hade massor av olika färger av plast samt velour plast. Tänk att klä in en liten byrå eller hylla i svart velour? Och ha turkosa knoppar eller några "tassels" som lådöppnare. Så nu är jag alldeles övertaggad på detta projekt (som förhoppningsvis inte slutar i misslyckande och tårar).
 
Ikeas byrå Malm i uppdaterad version, den finns endast i limited edition och jag tror den kostade 1999 kr. 

Att springa sisådär 10000 steg.

Publicerad 2012-09-03 17:30:37 i Allmänt,

Känns det som att jag gjort på jobbet idag. Middagsdags här hemma med majsplättar med keso och fetaost röra, mums. Skönt att haft en lugn helg faktiskt, planerat massa mer inför huset och packat lite flyttkartonger till. Och så verkar det bli en sjujäkla jobbvecka inför kräftskiva i helgen. Det där bordet jag skrev om igår har fortfarande inte lämnat vårt kök. Varför är det alltid så när man säljer på blocket? Massa folk ringer och den man bestämmer sig för att sälja till drar ut på hämtningen eller rent av backar ur? Så är det nån som vill ha Sveriges fulaste och drygaste bord, så är det bara att komma och hämta det :)

Loppis-letning.

Publicerad 2012-09-02 18:04:56 i Allmänt,

Jag och Evelina har varit på lite loppis sista tiden. Förra veckan var vi på Ängsö baklucke loppis och jag fyndande en lapskärm (från Hanna, haha) två små plåtburkar och två zink krukor (okej, ursprungligen från ikea, men ändå), allt för typ 60 spänn. Och idag åkte vi till hummelsta och Lata Pigan som är en stor loppis i två lador. Dom hade jättemycket fint men ganska dyrt för att vara loppis, ioförsig kanske man mer kan räkna det till second hand för allt var noga utvalt och rengjort. Men där hittade jag en lampa jag funderat på till vardagsrummet. En gammal bumling från 70-talet. Dom finns i olika färger i plast men sen finns det en version i mässing också. Skulle vara riktigt fint hos oss tror jag. Men den kostade 2100, tyckte jag var lite väl. Så det får bli att leta vidare på blocket istället eller nån annan loppis. 
 
Bumling-bild lånad från fina Colorelle.

Fullerövägen 27.

Publicerad 2012-09-02 15:54:00 i Allmänt,

Och jag vet att det är lite tråkigt att jag inte lägger upp några bilder innefrån huset så är det för att jag inte riktigt vågar, jag vet inte om man får lägga ut bilder från när huset låg på hemnet. För det är ju de tidigare ägarnas inredning och hem. Men om 2 veckor och 5 dagar så smäller det, då får vi äntligen vårt fina efterlängtade hus <3

Nytt.

Publicerad 2012-09-02 15:50:29 i Allmänt,

Så, för att slippa massa skrangliga metallben och obekväma stolar har vi köpt nytt till huset. Äntligen får vi ett stort och fint matbord där man kan ha massa stolar ståendes vid jämt, och äntligen kunna bjuda hem alla man vill bjuda hem, och SAMTIDIGT! Weeei, haha, det längtar jag massor efter.
 
Bild lånad från Jakobssons.
 
 
 
Bild lånad från Ikea.

Blocket hit och dit.

Publicerad 2012-09-02 15:42:46 i Allmänt,

Vi har ett fruktansvärt köksbord. Det har hängt med mig i typ 5 år och jag har nästan alltid hatat det. Visst, hata är ett starkt ord men jag hatar det verkligen. Ni vet när stolar är rangliga, fastnar i varandra och på något sätt fastnar man själv i dom! Dom låter också massor, dom där jäkla metallbenen bara klingar mot varandra och när man ska dammsuga eller städa så blir man tokig för det är omöjligt att städa smidigt under bordet. Men... Äntligen är vi av med det! Jag la upp det imorse på blocket och fem minuter senare var det sålt! Jag la ioförsig ut det för bara 100 spänn med stolarna inkluderade, men det var mest bara för att bli av med skiten och slippa åka till återbruket med det själv! Så här har ni det, världens värsta matbord och stolar, köp det aldrig ;)!
 
 

H&M home.

Publicerad 2012-09-02 15:37:44 i Allmänt,

H&M har mycket snyggt till hemmet. Jag har köpt en del till huset även om man kanske ska vänta tills vi flyttar in så man ser vad som är rätt. Men när det är så billigt så är det inte lätt att motstå. Så jag har köpt en hel del kuddfodral. Kuddar är så bra att ha många av så man lätt kan variera efter säsong eller ja, vad man nu känner för. Stickade kuddar är så himla fint! Ger en sån mjuk och fin känsla. Och sen hittade jag jättefina vaser! Är hemskt sugen på svenskt tenns vas "dagg" som Carina Seth Andersson har designat. Men hittade nu lite liknande rip-offs på hm, så varför inte? 

Bild lånad av Frida.
 
 
 
Bild från H&M home.
 
Bild från H&M home.

Karolina Palmér.

Publicerad 2012-09-01 15:22:06 i Allmänt,

Jag har hittat ännu en konstnär som jag skulle kunna betala en hel del för att ha på väggen. Jag har alltid gillat Carolina Gynnings konst, gillar den här lite barnsliga kladdiga konsten med mycket färger. Men nu igår hittade jag på en till konstnär. Karolina Palmér. Barnsligt, färgglatt och svinsnyggt. Så jag köpte en bricka och ett grytunderlägg. Herrn här hemma var väl mindre nöjd för han tyckte det var lite "tjejjigt", menmen säger jag bara... 

 
 

Min profilbild

Om en hund, en tjej och en kille. Och vårt fina hus. Och så lite om livet ibland. Välkomna!









Prenumerera och dela